| Homáros tarisznya receptHalas ételek Hozzávalók: 3 dkg vaj 3 ek. brandy 2 fej mogyoróhagyma 2 gerezd fokhagyma 1 db sárgarépa 2 dl fehérbor 3 ek. tejszín ízlés szerint só ízlés szerint bors 8 db palacsinta 2 db homárfarok Elkészítés: A megolvasztott vajra brandyt locsolunk, meggyújtjuk, majd kb. egy perc elteltével letakarjuk. Ha elaludt, akkor rádobjuk a felaprózott mogyoróhagymát, az összepréselt fokhagymát és a felaprózott répát. 5 perccel később felöntjük a borral, majd felére forraljuk. Megsózzuk, borsozzuk, elkeverjük a tejszínnel. Ezután a tölteléket eloszlatjuk a palacsintákon, batyut csinálunk belőle, és megtűzzük. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |