Tutireceptek.hu fejléc

Pestos halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 halfilé,
két paradicsom,
pesto szósz,
olivaolaj,
száraz fehér bor.

Elkészítés:
Alufóliából készítsünk tasakot a halnak.
Vágjunk le egy hosszabb darabot az alufóliából, hajtsük ketté és két oldalát tűrjükbe.
Kis olivaolajjal kenjük be a tasakunk alját, helyezzük rá a pesto szósszal megkent halakat és a karikára vágott paradicsomot.
Tegyük rá a tasakot egy tepsire, tálra és mielőtt becsuknánk a száját öntsünk rá egy pohár fehér bort. Óvatosan, hogy a bor ne fojjon ki, csavarjuk jól be a száját és tegyük 15 percre a sütőbe.
Rizzsel vagy friss paradicsommal tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros halfilé » Halfilé sáfrányos vajjal » Szezámmagos halfilé » Batyuban sült halfilé
» Fűszeres halfilé » Juhtúrós halfilé rántva » Firenzei halfilé » Pestos farfalle ketcuppal
» Pestós csirkemell » Pikáns halfilé » Fokhagymás tengeri halfilé » Halfilé zödségesen
» Fokhagymás halfilé » Joghurtos párolt halfilé » Halfilé dinnyemártással » Gombás halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.