Tutireceptek.hu fejléc

Pontyragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg filézett ponty
1 csmó leveszöldség
10 dkg vaj
1 dl bor
1 csokor petrezselyem
1 cirtomlé
2 dl tejfel
2 db tojás


Elkészítés:
A megtisztitott zöldséget apróra vágjuk, vajon egy kissé megpároljuk. Beletesszük a halakat,sózzuk felengedjük a borral és annyi vízzel ép hogy csak ellepje kb 25-30 percig főzzük, majd a tojássárgáját elkeverjük a tejfelel és ráöntjük a halra, rá csavarjuk a citromlevét és tálaljuk.

Kukoricásrizst adunk hozzá


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sushi-variációk » Ropogós gyömbéres hering » Tonhalas pite » Aranymakréla alufóliában
» Borzas (bundás) hal » Rozmaringos halfilé » Töltött hal » Sült lazac répagolyóval
» Tonhalas-kukoricás lepény » Fóliában sült hal » Lazac Dianna Lynn módra » Homáros tarisznya
» Zöldségágyon sült pisztráng » Tepsis makréla paradicsommal » Ananászos currys lazac » Kapros harcsapaprikás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.