Tutireceptek.hu fejléc

Pontyragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg filézett ponty
1 csmó leveszöldség
10 dkg vaj
1 dl bor
1 csokor petrezselyem
1 cirtomlé
2 dl tejfel
2 db tojás


Elkészítés:
A megtisztitott zöldséget apróra vágjuk, vajon egy kissé megpároljuk. Beletesszük a halakat,sózzuk felengedjük a borral és annyi vízzel ép hogy csak ellepje kb 25-30 percig főzzük, majd a tojássárgáját elkeverjük a tejfelel és ráöntjük a halra, rá csavarjuk a citromlevét és tálaljuk.

Kukoricásrizst adunk hozzá


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dióbundában sült ponty » Halászlé, ahogy én tanultam » Halas csusza » Krémsajtos hal
» Tengeri halfilé rizzsel » Toscan típusú hal » Cármenesi töltött pisztráng » Sajtban sült hal-egyszerűen
» Fokhagymás süllő » Ananászos currys lazac » Tejszínes sült halfilé » Kapros harcsapaprikás
» Halleves horvát módra » Zelleres, csőben sült halfilé » Morzsás lazaccsíkok » Szardellás hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.