Tutireceptek.hu fejléc

Harcsa paprikásan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 kg afrikai harcsafilé
10 dkg húsos szalonna
20 dkg vöröshagyma
1-2 zöldpaprika
1-2 paradicsom
1-2 gerezd fokhagyma
őrölt paprika

bors

Elkészítés:
A húsos szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk; a zsírjába kerül az apróra aprított vöröshagyma. Ha megpárolódott, beletesszük a kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint édesnemes őrölt paprikát szórunk rá, beletesszük a harcsatörzseket. Felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a zúzott fokhagymát. Fél óra alatt készre főzzük.

Tanácsok:
Köretnek galuska, vagy bármilyen kedvelt tészta megfelel.

Ez a mennyiség 4-5 főre elegendő.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Afrikai harcsa fehérborban » Mazsolás-tejszínes harcsa » Harcsapaprikás » Kemencés harcsa
» Folyami rák harcsával » Afrikai harcsa tepsiben » Harcsa babérszószban » Békacomb paprikásan
» Lerakott harcsa » Harcsapaprikás másként » Karfiol paprikásan » Káposztás harcsa
» Rántott harcsa » Afrikai harcsa király... » Apatini káposztás harcsa » Gombás harcsapaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.