| Kapros harcsapaprikás receptHalas ételek Hozzávalók: 6 személyre: 1 kg. harcsafilé 3 nagy fej hagyma 1 paprika 1 paradicsom só, bors, kapor (szárított, vagy "rendes") ízlés szerint Elkészítés: A hagymát és a paprikát üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a kaprot, lehúzzuk a tűzről, fűszer paprikát teszünk bele. Felöntjük vízzel (kicsit többel, mint ami ellepi). Ezt az alapot addig főzzük, amíg a hagymától besűrüsödik. Miután elég sűrű só és bors kerül bele. Utána a már előre felkockázott harcsafilét tesszük bele, majd 4-5 percig főzzük lassú tűzön. Ezután liszttel, tejföllel, kevés vízzel behabarjuk. Habarás után az apróravágott paradicsom kerül bele, egyet rottyan és kész. Köret: tojásos nokedli, v. rizs, v. kifőtt tészta. Tanácsok: Nagyon finom, gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Anna78 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |