Tutireceptek.hu fejléc

Harcsa pecsenye recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg afrikai harcsa filé
2 ek.nyers darált paprika
2 kk.nyers csípős darált paprika
vaj
fokhagyma
rozmaring

Elkészítés:
Egy tálkában keverjük össze a darált paprikákat.A halat vágjuk egyforma szeletekre és kenjük be mindkét oldalát az összekevert paprikával.Tegyük egy zárható dobozba és pácoljuk egy éjszakán át.
Másnap hevítsünk vajat egy serpenyőben,dobjunk a vajba friss rozmaring leveleket,pár gerezd apróra vágott fokhagymát.Majd tegyük bele a halat és pár perc alatt süssük készre.

Tálaláskor még szórhatunk rá az apróra vágott fokhagymából.
Krokettel savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csárdapecsenye » Tejfölös mustáros pecsenye » Finom harcsa » Almás pecsenye
» Szűzpecsenye töltve » Radnai pecsenye » Csípős fokhagymás pecsenye » Lerakott harcsa
» Harcsa babérszószban » Tüzes pecsenye » Mustáros töltött pecsenye » Gombás harcsapaprikás
» Görög aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye » Cipóban sült pecsenye » Apa-féle vasi pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.