Tutireceptek.hu fejléc

Halkrém. recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Paradicsomos halkonzerv
olajos halkonzerv,
erős mustár,
kecsap,
pici só,
frissen őrölt bors,
sok,sok nagyon finomra vágot lila hagyma
izlés szerint citromlé.

Elkészítés:
A halkonzerveket fele arányban össze keverem,de előtte az olajos halról az olajat leöntöm.Bele teszem a mustárt, kecsapot, sót, borsot ,a lila hagymát és izlés szerint a citromlevét.

Vacsorára forró pirítóssal és citromos teával nagyon finom. Egyszerű, kiadós és nagyon könnyű elkészíteni :-)


A receptet beküldte: ilona1216


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült csuka » Tonhal saláta ala jita » Harcsa babérszószban » Görög paradicsomos hal
» Tejfölös zelleres pontyfilé » Spanyol módra sült homár » Kocsonyás hal » Pangásius márványsajttal
» Mazsolás-tejszínes harcsa » Babos-tonhalas tészta » Lazac spenóttal » Tonhal babbal
» Zöldséges tonhal » Tengeri halfilé másképpen » Polip borraguban » Avokados-tonhalas tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.