| Sóskamártás 2. receptZöldséges ételek Hozzávalók: - sóska - olaj - só - cukor - tejföl és/vagy tej - liszt Elkészítés: Egy edényben olajon megfonnyasztjuk a megtisztított, lecsöpögtetett sóskaleveleket, folyamatosan kevergetjük, míg lekvárszerű lesz. Közben adunk hozzá pici sót és ízlés szerint cukrot (ki mennyire szereti édesen), majd beletesszük a habarást. A habarást van aki csak tejjel, vagy csak tejföllel készíti. Én fele-fele arányban tettem a tejet és a tejfölt, így is finom lett. Összerottyantjuk és már kész is. Tanácsok: Tört burgonyával, főtt vagy sült husihoz nagyon finom (igazából én magában is szeretem). Jóétvágyathozzá!:) Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: Hisztikirálynő Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |