| Zellersaláta másképp receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 db zellergumó (kb. 250 grammos) 85 g tejföl 2 ek majonéz 1 ek mustár 1 kk dijoni mustár 5 apróra vágott szardellafilé (ne ez legyen a domináns íz!) 2 ek kapribogyó (összeaprítva) 1 db csemegeuborka (apróra vágva) fél csokor petrezselyem 2 ek olívaolaj 1 ek balzsamecet só, bors Elkészítés: 1.A zellergumót meghámozzuk, majd a hámozó segítségével hosszabb-rövidebb (ahogy éppen sikerül) szalagokat szeletelünk. (Mivel íztelen, a gumó szivacsos belsejét ne használjuk fel.) 2.A zellerszalagokat egy nagyobb tálban a hozzávalókkal alaposan összekeverjük, a tálat lefedjük és mehet is a hűtőbe A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |