Tutireceptek.hu fejléc

Rostonsült hal gombával besamelmártással recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Tengeri halfilé
1 kis üveges gomba
halfűszerkeverék

Besamelmártás:
kevés vaj
kevés liszt
tej
szerecsendió

Elkészítés:
A tengeri halfilét a fűszerkeverékkel megszóróm.
A gombát picit előpirítom majd a halfilére halmozom.
Tepsibe teszem.A tetejére besamel mártást készítek.
Előmelegített sütőben készre sütöm.

Zöldkörettel vagy savanyúsággal tálalom.

Tanácsok:
Nagyon finom,könnyű étel.


A receptet beküldte: Kriszta731


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bársonyos csirke gombával » Sertésmáj gombával » Gombával töltött sonka » Karaj besamelmártással
» Gombával töltött cékla » Tarja gombával » Jégsaláta gombával » Rakott kel gombával
» Rostonsült padlizsán » Masnitészta gombával » Gombával töltött tök » Fokhagymás omlett gombával
» Humusz sült gombával » Pirított csirke gombával » Zúzaragu gombával » Tonhal sajttal és gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.