Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
3 kk. liszt
1 ek. szójamártás
1 késhegynyi bors
4 ek. olaj
1 kis kínai gombakonzerv
1 kk. s
2 gerezd fokhagyma
2 kk. gyömbér

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval ízesítjük.
A húst olajban megpároljuk, a fokhagymával és a gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét, és 5 percig főzzük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes csirke másképp » Csirkecsontleves » Libanoni csirkeszárny » Csirkecsorba szerb módra
» Zsírban sült csirkemáj » Szezámos csirke wokban » Kínai mangós csirke » Ananászos csirkesaláta
» Csirkemell pehelybundában » Kapribogyós csirkemell » Csirkemáj-fasírt » Indiai csirkecombok
» Vietnami csirkesaláta » Csirkemájas rizotto » Marokkói csirke » Rókagombás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.