| Tarja gombával receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg tarja 20 dkg apró erdei gomba (csiperke) 1 ág kakukkfű só, bors, pirospaprika 3 evőkanál mustár 1 dl olaj 2 fej lilahagyma 2 gerezd fokhagyma Elkészítés: A húst sóval, borssal ízesítjük. A mustárt serpenyőbe tesszük, hozzáadjuk a lereszelt, vagy apróra vágott fokhagymát és a kakukkfüvet, összekeverjük, majd elősütjük benne a hússzeleteket. A lilahagymát cikkekre vágjuk, a serpenyőbe tesszük és megpirítjuk a fűszeres mustárban. A húst kivesszük, és grillrácson pirosra sütjük a gombákkal együtt. A kész húsra gombát és hagymaszeleteket halmozunk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |