| Római tokány receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 dl joghurt 60 dkg sertéscomb 5 dkg vaj 15 dkg gomba 5 dkg reszelt sajt 2 fej vöröshagyma só bors mustár Elkészítés: A megtisztított és hasábokra vágott burgonyát az előzőleg már beáztatott római tál aljára tesszük.A seréscombot vékony csíkokra a gombát vékony szeletekre vágjuk,a hagymát fölkarikázzuk.Az egészet összekeverjük a joghurttal.Sózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,és a burgonyára halmozzuk.A tetejére morzsoljuk a vajat,és megszórjuk a reszelt sajttal. A lefedett tálatt hideg sütőbe tesszük.Először kis lángon.majd közepes lángon sütjük. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |