Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg ponty
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 kiskanál liszt
1 fej vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A megtisztított halat besózzuk.Zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.Megszórjuk az apróra vágott hagymával,paprikával meghintjük,kevés vizet adunk hozzá és fóliával letakarva a tűzhelyen forraljuk.Utánna forró sütőben tesszük ahol 15 percig sütjük.A tejfölt elkeverjük a liszttel,a pontyra öntjük és ezzel is egyszer felforraljuk.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-tepsis csirke » Pudingos-tejfölös kalács » Tejfölös toros hús » Galyasági gomba tejfölösen
» Tejfölöskarfiol galuskával » Tejfölös csülökpaprikás » Tejfölös uborkasaláta » Tejfölös nyári saláta.
» Tejfölös csirke » Tejfölös diós kevert » Juhtúrós-tejfölös burgonya » Tejfölös keksztorta 2
» Tejfölös sajtos mártás » Tejfölös torta 2 » Tejfölös pulykacsíkok » Tejfölös fánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.