Tutireceptek.hu fejléc

Rácponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
150 dkg ponty,1 kg burgonya,15 dkg f.szalonna,2 fej hagyma,8 dkg zsír,1 kh.pirospaprika,só,1 k.liszt,3 dl tejföl,3-4 z.paprika,és ua.paradicsom.

Elkészítés:
A pontyot megmossuk,megtisztítjuk,feldaraboljuk.A haldarabokat bevagdaljuk,a nyílásokba vékony szalonnaszeleteket teszünk.A halszeleteket besózzuk,meghintjük p.paprikával.Egy tepsit kikenünk zsírral,az aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk,rárakjuk a halszeleteket,beborítjuk a karikára vágott hagymával,z.paprikával,paradicsommal,megöntözzük olvasztott zsírral,és a forró sütőbe tesszük.Ha a hal félig megsült,megöntözzük a liszttel elkevert tejföllel,és készre sütjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines hal sajttal » Fokhagymás hal » Garnélás zöldségcurry » Különleges halragú
» Fokhagymás tengeri halfilé » Joghurtos párolt halfilé » Rostonsült rák zöldségekkel » Halacskás halpástétom
» Pórés busaszelet » Halkrémmel töltött alma » Halas rizottó » Baconnal sült hal
» Afrikai harcsa fehérborban » Lerakott harcsa » Padlizsános hal » Fűszeres hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.