| Polenta mazsolával receptSütemények, édességek Hozzávalók: 250 gr. kukoricadara/liszt/ 100 gr.buzadara 250 gr.mazsola 100 gr.daralt dio 2 kanal mez 1 kanal citrom reszelt heja 1 kanal olaj,so Elkészítés: 800 ml vizet feltenni fozni ha fo a viz a kukoricadarat es a buzadarat/ossze vegyitve/ bele ontjuk a vizben vigyazni hogy megfelelo legyen a tuz keverni kell nehogy csomok vagy oda kapjon az edeny ajahoz, hozza adni a mazsolat,diot,citrom reszelt hejat es a mezet es 15 percig meg fozni.Miutan megvan a forro masszat egy olajal kikent tepsibe kell onteni es a meleg sutoben meg 15 percet sutni utan hagyni kihulni es szeletelni. Tanácsok: Az egyik tanacsadasban azt olvastam a lobogo vizben egy keves hideg vizet kell onteni es utana a kukoricadarat akkor nem fog csomosodni a fovo vizbe kell tenni a sot ezt elfelejtettem a recept elejen jelezni Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: margareta51 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |