Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselyem, zeller, kapor, télire való eltevése. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
A száraiktól meg tisztitott leveleket jól meg mosva 1-2 órára szét teriteni abroszon , hogy szikkadjon majd nylon zacskóba bele tessszük majd a mélyhűtőbe 2-3 nap mulva ki vesszük és rá nehezkedünk összemorzsoljuk és vissza tesszük bármikor használhatjuk.

Elkészítés:
A fentiekben meg írtam


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Petrezselyemleves » Petrezselyempesto » Vajas gomba télire » Párolt zellerkrém
» Tökgombóc kapormártással » Lecsó elrakása télire » Csicsókás zeller saláta » Töltött zeller
» Zellerfőzelék » Kapor télire » Zelleres zabpehelygolyó » Kaporszósz Emyke módjára
» Delikát dinnyehéj télire » Nyári savanyúság télire » Zeller leves » Pikáns zellerleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.