Tutireceptek.hu fejléc

Párizsitekercs póréhagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szál póréhagyma
8 szelet párizsi (parizer)
1-2 dl tejföl
őrölt bors, só
a tál kikenéséhez olaj

Elkészítés:
A póréhagyma fehér részét ujjnyi nagyságúra vágjuk, sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük, majd a párizsi szeletekbe göngyöljük.
A tekercseket kiolajozott tűzálló tálba fektetjük, 1-2 dl főzővizet öntünk alá, és megkenjük a tejföllel a tetejüket.
Sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadgalamb póréhagymával » Fasírt muffin » Sonkás hústekercs » Sajtos rakott pulykamell
» Csőben sült sertéstarja » Zöldborsós pulykatokány » Erdélyi tormás hús » Olasz gombás csirke
» Sonkás-gombás rizibizi » Csirke tárkonnyal bevonva » Egzotikus csirke wokban » Főtt marhahús zöldkörettel
» Marengói csirkecomb » Pacal rántva » Tojásos fasírt » Pokoli csirkesült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.