Tutireceptek.hu fejléc

Paradicsomos gomba rozmaringgal recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
60 dkg csiperke
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 cs rozmaring(vagy kk. őrölt rozmaring)
40 dkg paradicsom(lehet hámozott konzerv is)
2 ek olaj
só, őrölt bors

Elkészítés:
A megmosott gombát szeletekre vágjuk, és forró olajba téve erős lángon állandóan kevergetve megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a rozmaringot és a paradicsomot és rövid ideig pároljuk.Kevés vizet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk,és a paradicsomos gombát tíz percig pároljuk.

Tanácsok:
Vegetáriánusoknak kitűnő kenyérrel vagy más körettel, húsimádók hirtelen sültekhez is fogyaszthatják.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-húsos tortilla » Zöld paradicsomos lekvár » Sült gomba tojással » Sűrű tejfölös gombaleves
» Párolt gomba » Gombás csirke 2 » Töltött gombafejek II. » Gombával töltött sonka
» Gombás-kolbászos tészta » Gombás rakott csibehús » Gombás sonkás metélt » Gombaszósz
» Gombapaprikás » Rakott sárgarépa, gomba » "gomba" » Csirkés-gombás kavarodás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.