| Paradicsomos gomba rozmaringgal receptZöldséges ételek Hozzávalók: 60 dkg csiperke 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1/2 cs rozmaring(vagy kk. őrölt rozmaring) 40 dkg paradicsom(lehet hámozott konzerv is) 2 ek olaj só, őrölt bors Elkészítés: A megmosott gombát szeletekre vágjuk, és forró olajba téve erős lángon állandóan kevergetve megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a rozmaringot és a paradicsomot és rövid ideig pároljuk.Kevés vizet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk,és a paradicsomos gombát tíz percig pároljuk. Tanácsok: Vegetáriánusoknak kitűnő kenyérrel vagy más körettel, húsimádók hirtelen sültekhez is fogyaszthatják. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |