| Gombaszósz receptLevesek Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma szójaszósz csiperkegomba (frissen elkészítve a legjobb, így mindig annyit készíts, amennyit megeszel) olaj főzőtejszin Elkészítés: Serpenyőben, 1 evőkanálnyi olajat felhevítűnk Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát Üvegesre pároljuk Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát Megpároljuk, majd 2 evőkanál szójaszószt öntünk bele, összeforgatjuk, ezután 1 dl főzőtejszínt öntünk hozzá, ezzel is összepároljuk, a végén pedig ízlés szerint sózzuk. Tanácsok: aki szereti, tehet bele chilliport, is frissen elkészítve a legjobb a gomba leve, a szóójaszósz, és a tejszín remekül harmonizál egymással. Elkészítési idő: 5 perc A receptet beküldte: füge175 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |