Tutireceptek.hu fejléc

Gombaszósz recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
szójaszósz
csiperkegomba (frissen elkészítve a legjobb, így mindig annyit készíts, amennyit megeszel)
olaj
főzőtejszin

Elkészítés:
Serpenyőben, 1 evőkanálnyi olajat felhevítűnk
Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát
Üvegesre pároljuk
Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát
Megpároljuk, majd 2 evőkanál szójaszószt öntünk bele, összeforgatjuk,
ezután 1 dl főzőtejszínt öntünk hozzá, ezzel is összepároljuk, a végén pedig ízlés szerint sózzuk.

Tanácsok:
aki szereti, tehet bele chilliport, is
frissen elkészítve a legjobb
a gomba leve, a szóójaszósz, és a tejszín remekül harmonizál egymással.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: füge175


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombaszósz » Tejszínes gombaszószom » Gombaszószos szelet » Pirított tarhonya leves
» Tökbél leves » Török pacalleves » Kaporleves » Finom gyors krumplileves
» Gombaleves májgaluskával » Thaiföldi csirkeleves » Ricsaleves » Bolgár ünnepi leves
» Kacsamáj leves » Brokkolikrémleves (vegan) » Hideg sárgabarackleves » Bugonyaleves csülökkel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.