| Gombás sonkás metélt receptTésztafélék Hozzávalók: 200g tömlős sajt 10 dkg főtt sonka 20 dkg gomba 30 dkg száraz szélesmetélt tészta 2 evőkanál tej 1 nagyobb darab margarin vagy vaj 1 gerezd fokhagyma frissen őrölt feketebors friss vágott petrezselyem Elkészítés: Főzzük ki a tésztát . Serpenyőben melegítsük meg a margarint, nyomjuk bele a fokhagymát, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, pirítsuk míg meg nem puhul a gomba. Adjuk hozzá a felvagdalt sonkát, a tejet és a tömlős sajtot. Melegítsük amíg a sajt jól fel nem olvad, a tej fel nem melegszik. Frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük, kevéske frissen vágott zöld petrezselyemmel megszórjuk. A tésztával összekeverve azonnal tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |