| Sűrű tejfölös gombaleves receptLevesek Hozzávalók: 20 dkg csiperke gomba 20 dkg laska gomba 2 babérlevél ételízesítő liszt 1 kis pohár tejföl 1 tojás Elkészítés: Az összes gombát megmosom, csíkokra vágom, felteszem főni babérlevéllel, ételízesítővel. 1 tojásból, lisztből pici sóval 1ek vízzel nokedlit készítek, amit ha puha a gomba, kiskanállal beleszaggatok a levesbe. A tejfölből, lisztből kevés vízzel habarást készítek, és ezzel egy rottyanásnyi ideig főzöm. Tanácsok: Mi kenyérrel eszük, ha forró, de lehűtve is kitűnő, akkor nem kíván kenyeret. Jó étvágyat! Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |