Tutireceptek.hu fejléc

Gombapaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
3-4 szál petrezselyem
2 dl tejföl
1 evôkanál zsíradék
liszt
pirospaprika


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon pirítsd sárgára. Add hozzá a megtisztított és szeletekre vágott gombát, az apróra vágott petrezselymet, hintsd meg egy csapott kávéskanálnyi pirospaprikával, sózd és párold puhára. (Ha kell, egy kevés vízzel pótold a folyadékveszteséget.) Ezt követõen szórd meg egy kávéskanálnyi liszttel, öntsd hozzá a tejfölt, jól keverd el és egyszer forrald össze.,

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös gombapaprikás » Galyasági gombapaprikás » Tojásos gombapaprikás » Gombapaprikás bográcsban
» Drevi tepsis krumplija » Virslis rizottó » Fini egytál » Csirkemáj baconban
» Kukoricás-gombás marharagu » Joghurtos csirke » Töltött burgonya májjal » Sáfrányos csirke
» Tarhonyás-szalonnás lecsó » Mini lángos » Grízes pogácsa » Skót juhászlepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.