| Pácolt oldalas receptHúsételek Hozzávalók: 1,8 kg oldalas só őrölt kömény 1 egész fej fokhagyma kevés kókuszzsír Elkészítés: A húst 2 csontonként feldarabolom, meghintem sóval, őrölt köménnyel. Beleteszem egy jól záródó edénybe, a gerezdekre bontott foghagyma kíséretében. Legalább egy napig hagyom pácolódni a hűtő legalsó részében. Egy lábasban megolvasztom a kókuszzsírt, beleteszem a húsokat, s fedő alatt addig párolom, amíg a csont könnyen kijön. A végén kicsit megpirítom, tetszőleges körettel tálalom. Tanácsok: Jó kocsonyás szaftja lesz, amit leszűrök. Kovászos- vagy csemegeuborkával kenyérre kenve reggelire, uzsonnára mennyei. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |