Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt oldalas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,8 kg oldalas

őrölt kömény
1 egész fej fokhagyma
kevés kókuszzsír

Elkészítés:
A húst 2 csontonként feldarabolom, meghintem sóval, őrölt köménnyel. Beleteszem egy jól záródó edénybe, a gerezdekre bontott foghagyma kíséretében. Legalább egy napig hagyom pácolódni a hűtő legalsó részében.
Egy lábasban megolvasztom a kókuszzsírt, beleteszem a húsokat, s fedő alatt addig párolom, amíg a csont könnyen kijön. A végén kicsit megpirítom, tetszőleges körettel tálalom.

Tanácsok:
Jó kocsonyás szaftja lesz, amit leszűrök. Kovászos- vagy csemegeuborkával kenyérre kenve reggelire, uzsonnára mennyei.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásban pácolt csirkemell » Pácolt jércemell » Pácolt tűzdelt házinyúl » Pácolt camembert
» Ropogós sertésoldalas » Fűszeres pácolt oldalas » Pácolt hús Vicky módra » Zöldbabpörkölt oldalassal
» Mézes-körtés oldalas » Kétszer sült oldalas » Oldalas sörben sütve » Párolt-sült oldalas
» Pácolt zsebes karaj » Sült oldalas száz ízzel » Sörben sült sertés oldalas » Szaftos sertésoldalas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.