| Norvég halgombóc receptHalas ételek Hozzávalók: 75 dkg hal, 25 dkg húsos szalonna, 5 főtt burgonya, 1 hagyma, só, bors, kapor, 5 dkg gomba, 2-3 evőkanál liszt, 2 tojás, 30 dkg zöldborsó, 20 dkg zöldpaprika. Elkészítés: A halat, 10 dkg kisütött szalonnát, a burgonyát gombát, hagymát kétszer megdaráljuk. Megsózzuk, fűszerezzük, és belekeverjük a lisztet meg a nyers tojásokat. Kis gombócokat formálunk belőle, és vízben kifőzzük. A maradék szalonnát apróra vágva kiolvasztjuk, hozzátesszük a főtt zöldborsót, és az apróra vágott zöldpaprikát, és ezzel körítjük a halgombócot. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |