| Mustáros hal 90naposra receptHalas ételek Hozzávalók: 2főre: 2 szép szelet filézett hal (én afrikai harcsából csináltam) kis pohár tejföl 2-3 pupozott ek mustár néhány fej gomba citromlé (friss citrom leve a legjobb, de az üveges is jó) só, bor, halas fűszerkeverék kis vaj a tepsi kikenéséhez Elkészítés: Beirdalom a halacska bőrős felét (én szeretem a bőrét is, aki nem, az lehúzhatja, akkor irdalni se kell) Jól bedörzsölöm mindkét felét sóval, borssal, fűszerkeverékkel, és 1-1 kupaknyi citromlével. Vajjal kikent tepsibe fektetem. A tejfölt és a mustárt jól kikeverem, és szintén befűszerezem. Ráöntöm a halacskákra, úgy hogy mindenhova jusson, bele is dörzsölöm picit a kanál hátával. Még egy kevés citromlevel löttyintek rá. Ezután a gombaszeleteket köré/rá szórom. Lefedem alufóliával, és bedobom a sütőbe. Kb 20perc múlva, mikor már érezni az illatát, kifödöm, és tovább sütöm még kb 5 percig. Tanácsok: Nagyon gyorsan elkészül, nem lehet elrontani, és az én párom kezet csókolt utána :) 90 naposhoz fehérjenapra jó, salátaöntetes friss salátával, nem diétázóknak akármivel, de sztem salival a legfinomabb :) Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: mazsi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |