| Busavagdalt receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg busafilé 5 dkg vöröshagyma 1 cs. petrezelyem 2 ek. étolaj(vagy olívaolaj) 2 db tojás 6 dkg zsemlemorzs izlés szerint: só, bors, pirospaprika. Olaj a sütéshez. bors, Elkészítés: A kifilézett busát apró lyukú tárcsán kétszer ledaráljuk. A megtisztított hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. A tojásokat 2-3 evőkanál morzsával, borssal, sóval együtt a halhoz adjuk.Pirospaprikával szinesítjük. A masszából pogácsákat formázunk, a maradék morzsába forgatjuk és olajon ropogósra sütjük. Tanácsok: Az olaj jó forró legyen a sütésnél! Könnyen átsül. Főzelékekhez, burgonyapüréhez, franciasalátához nagyon finom! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 371 kcal Szénhidráttartalom: 12 gramm A receptet beküldte: lányom Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |