| Sajtos-gombás halfilé receptHalas ételek Hozzávalók: 4 szelet tengeri halfilé 10 dkg gomba 10 dkg sajt 2 dl tejszín 1 db vöröshagyma 2 ek petrezselyem 3 ek vaj só bors Elkészítés: A halszeleteket megmossuk és hagyjuk megszáradni. Sóval borssal fűszerezzük. Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a halszeleteket. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és vajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felvágjuk és a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, sót és borsot, majd felöntjük a tejszínnel. A halra öntjük, tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul a tetején. Tanácsok: Köretként főtt rizst vagy sült burgonyát kínálunk hozzá. Nehézségi fok:közepesen könnyű Árfekvés:közepesen drága Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: 340 kcal A receptet beküldte: Rika1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |