| Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon receptHúsételek Hozzávalók: 4 csirkemellfilé 20 dkg aszalt paradicsom 20 dkg mozzarellagolyó 1 csokor újhagyma olaj bazsalikom őrölt bors só 50 dkg spenót 6 cikk fokhagyma 2 evőkanál vaj őrölt bors só Elkészítés: A töltelékhez karikázzuk fel az újhagymát, egy kanál olajban pirítsuk meg, majd szórjuk bele az összevágott aszalt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg bazsalikommal, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a lecsepegtetett mozzarella-golyócskákat. A csirkemellekbe hosszanti irányban vágjunk zsebeket, kívülről sózzuk, borsozzuk, belül pedig töltsük meg a raguval. Fogvájóval zárjuk le, és kiolajozott tűzálló tálban, 170 °C-on 25 perc alatt süssük készre. A körethez tisztítsuk meg a parajt, kevés vajban pároljuk meg, közben sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítsük. A receptet beküldte: Teráz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |