Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kajszibarackos csirkemell » Fokhagymás csirkemell » Anyák napi csirkemell » Csodás csirkemell
» Sajtos rántott csirkemell » Mustáros csirkemellcsíkok » Csirkemell Mérő módra » Narancsszószos csirkemell
» Epres csirkemell rolád » Avokádós csirkemell » Lecsós csirkemell egytál » Currys thai csirkemell
» Sajtkrémes csirkemell » Diós csirkemell egyszerűen » Epres csirkemell saláta » Parmezános csirkemell 1.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.