Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell sajttal » Csirkemell bakonyiasan » Baconos csirkemell » Csirkemell sajtmártással
» Kijevi csirkemell » Párizsi csirkemellből » Olaszos csirkemell » Chilis csirkemell csíkok
» Brokkolis csirkemell II. » Tavaszi párolt csirkemell » Nyári tepsis csirkemell » Márványsajtos csirkemell
» Sajtos csirkemell filé » Sajttal rakott csirkemell » Ananászos csirkemellfilé » Sajtos csirkemell falatok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.