Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajttal töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 db tölteni való gomba (csiperke),
1 vöröshagyma,
1 ek. olaj,
só,
bors,
friss kakukkfű v. szárított,
375 gr zöldfűszeres Philadelphia krémsajt,
10 dkg reszelt sajt,
2 db közepes v. 3-4 db koktélparadicsom,
2 dl húsleves (kockából is jó),

Elkészítés:
A gombát tisztítsuk meg, a szárát törjük le. Az apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk, majd a kakukkfűvel együtt tovább pároljuk. Tűzről levéve, összekeverjük a zöldfűszeres krémsajttal, majd a gombafejeket megtöltjük ezzel a krémmel. A töltött gombafejeket tegyük tűzálló tálba, szórjuk meg a reszelt sajttal. A paradicsomokat daraboljuk fel, egyenletesen rendezzük el a töltött gombák között, majd öntsük alá a húslevest. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük készre. A sütés vége előtt vegyük le a fóliát, és addig hagyjuk még a sütőben, amíg a sajt aranybarnára pirul a tetején.

Tanácsok:
Egy adag: 250 kcal

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kacsa » Sajtos-gombás karaj » Sajtos töltött csirkemell » Zöldborsós gombaragu
» Töltött padlizsán update 1 » Tepsis husi gombával » Rakott csirkemell gombával » Tojással töltött húslabdák
» Gombás karajom » Gombás aprólékleves » Krokett gombás karfiolból » Galyasági gomba tejfölösen
» Székely gomba » Gombakrémleves » Töltött sonkatekercs » Az én töltöttkáposztám


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.