Tutireceptek.hu fejléc

Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csont nélküli karaj
15 dkg friss (vagy mirelit) medvehagymalevél
10 dkg húsos füstölt szalonna
8 db tojás
5 dkg liszt
10 dkg zsemlemorzsa
étolaj a sütéshez


Elkészítés:
A medvehagyma leveleket alaposan mossuk meg és vékony csíkokra vágjuk fel. A szalonnát zsírjára süssük meg, a 8 db tojásból 5 db-ot kevés sóval és a medvehagymával habarjuk el, majd forró szalonnazsíron süssük meg. A karajból 4 nyitott szeletet vágunk, s vékonyra klopfoljuk ki. Tegyük rá a medvehagymás omlettet, tekerjük fel, és fogvájóval vagy hústűvel tűzzük össze. Az így kapott hússzeleteket panírozzuk be és süssük ki étolajban.
Tálaláskor ferdén vágjuk félbe, köretként rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyulai töltött karaj » Medvehagymás burgonya » Medvehagymás krumpli csoda » Töltött gombafejek sütve
» Krémsajttal töltött gomba » Töltött kacsacomb » Csirkemájjal töltött karaj » Töltött paradicsom
» Májjal töltött karaj » Kakaós töltött copf » Töltött tarja » Májkrémmel töltött fánk
» Ricottával töltött cukkini » Juhtúrós töltött krumpli » Medvehagymás-sajtos kifli » Töltött kelkáposzta 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.