| Juhtúrós töltött krumpli receptEgytálételek Hozzávalók: 12 közepes krumpli 25 dkg juhtúró 1 dl tejföl 12 szelet bacon szalonnacsík só bors babérlevél petrezselyem 1+3 ek. olaj Elkészítés: A krumplikat megfőzzük babérlevéllel és sóval ízesített vízben.Tisztítjuk,majd hagyjuk kihűlni. Petrezselymet tisztítjuk,majd finomra vágjuk. Összekeverjük a juhtúrót,tejfölt,bors,petrezselyem A krumplikat kettévágjuk,közepüket kivájjuk,majd az üregekbe töltjük a krémet,és baconszalonnával körbetekerjük.A krumpliforgácsot egy tűzálló tálba tesszük,amibe sütni fogjuk,meglocsoljuk olajjal,és ráhelyezzük a krumplikat. 35-40 percig,pirulásig sütjük. Tanácsok: Salátával finom, könnyű vacsora. Elkészítési idő: 90 perc Kalóriatartalom: 633 kcal A receptet beküldte: P.Anikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |