| Töltött paradicsom receptZöldséges ételek Hozzávalók: 6 db Paradicsom 1 db Vagdalt hús konzerv 1 db kemény tojás 1 marék főtt rizs 1 kávéskanál apróra vágott vöröshagyma 1 csokor petrezselyem majonéz só bors Elkészítés: Az egyforma nagyságú paradicsomok , tetejét levágod , kiskanállal kiszeded a belsejét . A vagdalthúst , az apróra vágott tojással , a marék főtt rizzsel , vöröshagymával , aprított petrezselyemmel , majonézzel , amennyit felvesz , ízlés szerint sóval , borssal összekevered . A paradicsomokba töltöd , a levágott tetejét visszarakod , tetejét majonézzel bepöttyözöd , egy kis petrezselyem levelet tűzöl a kalap alá . Tanácsok: Jól lehűtöd , tálalás előtt , megmosott , szárazra törölt saláta levelekre helyezed . A töltelék ízlésed szerint ,készülhet , halkonzervvel , maradék pörköltből , vagy ami éppen kéznél van . Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: ve48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |