| Májjal töltött karaj receptHúsételek Hozzávalók: 4 karajaszelet 1 vöröshagyma 20 dkg sertésmáj 1 ek mustár petrezselyemzöld só bors liszt olaj Elkészítés: A szokásosnál vastagabb karajszeleteket úgy vágjuk be, hogy egy-egy kis "zseb" keletkezzen. A reszelt vöröshagymát, a finomra vágott sertésmájat mustárral, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és a nyílásokat ezzel megtöltjük. Hústűvel összetűzzük, sózzuk. A megtöltött húsokat lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán hirtelen megsütjük. Ezután kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Saját mártásával, burgonyapürével tálaljuk. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |