| Magos tonhalsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 zacsi supermarketekben beszerezhető eisberg saláta mix 1/2-1 konzerv aprított tonhalkonzerv 1 evőkanál szezámmag 1 evőkanál lenmag 6-7 szem koktélparadicsom Elkészítés: A salátát egy tálba teszem. A tonhalaprólékról lecsöpögtetem az olajat (jó alaposan), a tonhalat a salátával összekeverem. A koktélparadicsomokat félbevágom, ezt is a tálba teszem. A lenmagot, és a szezámmagot egy kis serpenyőben megpirítom. Fontos, hogy legyen rajta fedő, különben kipattognak a magok a serpenyőből, mint a pattogatott kukoricánál. Könnyen megég, úgyhogy tessék odafigyelni! A pirított magokat is összekverem a tál tartalmával, és a saláta fogyasztható is. A receptet beküldte: Arlett Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |