| Tonhalsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: fél fejes saláta, 3 nagyobb retek, 2-3 paradicsom, 1 csípős paprika, 1 lilahagyma, 1 doboz tonhalkonzerv, 1 doboz tőkehalmáj konzerv só, olívaolaj, citromlé Elkészítés: A salátát összetépkedjük, a retket és a paradicsomot kockára,a paprikát karikára vágjuk. A hagymát vékonyra szeleteljük és egy kicsit besózzuk, állni hagyjuk. Egy tálban összevegyítjük a hozzávalókat, tetejére tesszük a halat és a májat. Meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, épp csak beleforgatjuk a zöldségkeverékbe. Hűtve fogyasztjuk, lehet pirítóst is mellé adni. Tanácsok: A halról az olajat papírtörlőn itatom fel. A receptet beküldte: spatifillum Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |