| Libacomb vadasan receptHúsételek Hozzávalók: 2 db libacomb 2 evőkanál libazsír 10 dkg vöröshagyma 1 szál sárgarépa 1 szál fehérrépa 2 babérlevél 1 citrom 2 evőkanál liszt 2 dl tejföl 1 dl fehérbor 1 evőkanál cukor 1 evőkanál mustár 1 mokkáskanál őrölt fehérbors só Elkészítés: A libacombot besózzuk,kevés forró zsiradékban minden oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük majd a zsírban megpirítjuk a szeletekre vágott vhagymát, a karikára vágott sárgarépát ,fehérrépát.Felengedjük fél liter vízzel,babérlevéllel mustárral cukorral sóval őrölt borssal fehér borral(A bor elhagyható) ízesítjük.Felforraljuk és a lébe visszatesszük a combokat és az egészet fedő alatt puhára pároljuk.Ezt követően a lét leszűrjük a zöldségeket átpaszírozzuk, a lisztel elkevert tejföllel besűrítjük,citromlével kevés fehérborssal ízesítjük.Amikor jól kiforraltuk a húsra öntjükés zsemlegombóccal tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |