| Kolbászleves receptLevesek Hozzávalók: 50 dkg vegyes csont 15 dkg leveszöldség 15 dkg füstölt kolbász 1 pohár tejföl 4 db tojás 2 kanál liszt só,bors ételízesítő olaj petrezselyemzöld Elkészítés: A leveszöldséget metéltre vágjuk, kevés olajon megpároljuk, majd felöntjük a felfőzött csontlével. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, és a zöldséget puhára főzzük.A főzés vége előtt pár perccel beletesszük a karikára vágott kolbászt.Tejföllel-liszttel behabarjuk,és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Minden adag mellé(ebből jó 4 adag lesz) egy-egy buggyantott tojást adunk. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |