| Tejfölös kolbászleves receptLevesek Hozzávalók: 10 dkg füstölt kolbász 10 dkg debreceni 10 dkg füstölt szalonna 1 fej hagyma 3 db burgonya 1 evőkanál pirospaprika 1 szál zeller zöld 1 késhegynyi őrölt bors 5 evőkanál tarhonya 1 poharas tejföl só Elkészítés: A szalonnát csíkokra vágjuk, megsütjük, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, megdinszteljük, végül a tarhonyával kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, felengedjük vízzel, beletesszük a zeller zöldet, a karikára vágott kétféle kolbászt, sózzuk, borsozzuk, s amikor a tarhonya megfőtt, elkeverjük a tejföllel. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |