| Karaj mustármártásban receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg sertéskaraj pác: 1 evőkanál szójaszósz 2 evőkanál mustár 1 evőkanál méz 1 evőkanál olivaolaj mártás: fél cs. petrezselyem 2 evőkanál mustár 1 tojássárgája 1.5 dl tejföl 5 dkg vaj Elkészítés: A húst szeleteljük kissé kiverjük ,majd a pác keverékbe forgatjuk,néhány órára félre tesszük. Forró zsiradékban hirtelen kisütjük a szeleteket közben megforgatjuk.Kevés vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk. A tojássárgát kikeverjük a mustárral és a tejföllel,és a húsokhoz adjuk,hozzáadjuk a vajat és összerotyogtatjuk.Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Párolt rizst adunk mellé. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |