Tutireceptek.hu fejléc

Karaj mustármártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj

pác:
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
1 evőkanál olivaolaj

mártás:

fél cs. petrezselyem
2 evőkanál mustár
1 tojássárgája
1.5 dl tejföl
5 dkg vaj

Elkészítés:
A húst szeleteljük kissé kiverjük ,majd a pác keverékbe forgatjuk,néhány órára félre tesszük.
Forró zsiradékban hirtelen kisütjük a szeleteket közben megforgatjuk.Kevés vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk.
A tojássárgát kikeverjük a mustárral és a tejföllel,és a húsokhoz adjuk,hozzáadjuk a vajat és összerotyogtatjuk.Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
Párolt rizst adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis karaj » Töltött sertéskaraj » Gyulai töltött karaj » Mustban párolt karaj.
» Lecsós karaj » Ünnepi karajtekercs » Böllérkaraj » Gombás karaj
» Borsós karaj » Szabolcsi karaj » Sertéskaraj parasztosan » Tejszínes sajtos karaj
» Gombás rakott karaj » Rakott karaj katamamamódra » Karajcsíkok fügés raguval » Sajtos sertéskaraj Update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.