| Sajtos sertéskaraj Update1 receptHozzávalók: 4 szelet sertéskaraj másfél evőkanál olivaolaj 10dkg füstölt mozzarella 1/2 teáskanál édes nemes paprika tengeri só őrölt bors Elkészítés: Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük. Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük. Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával. Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap A receptet beküldte: Manon Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |