Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karaj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet karaj
2-3 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
25 dkg borsó
2 dl félszáraz fehérbor
pirospaprika
bors
vegeta
kevés liszt

Elkészítés:
A húst klopfoljuk, besózzuk, lisztben megforgatjuk, forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd félretesszük.
A felkarikázott hagymát olajon megdinszteljük. Teszünk hozzá kevés pirospaprikát, borsot, pici ételízesítőt. Hozzáadjuk a borsót, a szeletelt gombát, a hússzeleteket és az egészet felöntjük a borral. Készre pároljuk.

Tanácsok:
Sült zellerrel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkevagdalt » Finom karaj » Gombás kocka » Böllér karaj
» Zsályás főtt karaj » Gombás szelet sajttal » Gombás vagdalt » Zöldséges-gombás töltelék
» Sertéskaraj pásztor módra » Sütőtökös-gombás fasírt » Karaj sütve » Gombás-orsó
» Májjal töltött karaj » Cukkínis-gombás tarja » Gombás rakott hús » Zöldségkrémes karajszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.