Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás kacsa recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg kacsamell, 0.5 kg savanyú káposzta, kb 30 dkg rizs, 1 nagy pohár tejföl, só.

Elkészítés:
Egy edényt olajozz ki. Mosd meg a káposztát és felét tedd az edény aljára. Szórj rá rizst. A húst csíkozd fel és felét tedd a rizsre, majd tejföllel kend meg. Tegyél rá még egy réteg rizst és húst. Káposztával és tejföllel fejezd be. Tegyél alá vizet és süsd meg a sütőbe.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos áfonyás kacsa... » Kacsamáj leves » Konyakos kacsasült » Lecsós pecsenyekacsamáj
» Káposztás csülökragu » Pekingi kacsacomb » Sült kacsacomb » Káposztasali
» Sajtkrémes vadkacsamell » Káposztás bableves » Kacsasült szőlővel » Kacsa confit
» Káposztasaláta felturbózva » Vadas kacsazúza » Ropogós kacsacombok » Káposztás-paszuly


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.