| Vadas kacsazúza receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg kacsazúza 75 dkg vegyes zöldség babérlevél só bors 3 dl tejfől 1-2 evőkanál mustár 1 EK olaj 2 EK liszt 1-2 vöröshagyma vagy csőtészta vagy zsemlegomboc Elkészítés: A jól megtisztitott zuzát,és a megtisztiott zölségféléket a hagymával,babérlevélel sóval, borssal fel tesszük főzni,kevés vizel, mikor forr kis lángra vesszük csak éppen bugyogjon, jó másfélóráig is főzhetjük, esetleg potolhatjuk a vízet Kiszedjük a puha zuzákat, a zöldségeket megturmixoljuk,mustározzuk és vissza helyezzük az eldarabolt zuzákat,és vagy csőtésztával vagy zsemlegombocal tejfőlel tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |