| Pekingi kacsacomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 db kacsacomb 3 ek szójaszósz 3 ek méz 2 dl víz só Elkészítés: 1 A combokat gondosan megtisztítjuk, jól megmossuk, leszárítjuk. 2.A húst bekenjük méz-só-szójaszósz-víz keverékkel és egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetjük. 3.Mielőtt a sütőbe tennénk, még egyszer átkenjük a páclével. 4.Hőálló tálba tesszük, és kevés vizet önünk alá. A sütést 150 fokon kezdjük alufólia alatt. Sütés közben néhányszor átkenegetjük a páclével. 5.Amikor már majdnem kész (ez kb 1,5 óra), levesszük a fóliát és a hőmérsékletet 200 fokra emeljük. A kacsának szép pirosnak, ropogósnak kell lennie. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |