| Káposztasali receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 kis fej édeskáposzta cukor só köménymag 1 fej vöröshagyma ecet Elkészítés: a káposztát nagyon vékonyan ,éles késsel csíkokra vágjuk ,a hagymát is.Egy edénybe tesszük és enyhén sót szórunk rá,közbe megforgatjuk a káposztát a kezünkkel,hogy mindenhol sós legyen.30 percig állni hagyjuk.Felforralunk egy fazékba kb. 3 liter vizet,amibe a köményt ,cukrot,ecetet is beletettük,(izlés szerint).Ráöntjük az enyhén sózott káposztára a forró lét,.. . már csak arra kell várnunk,hogy kihüljön,mert azonnal fogyasztható! Tanácsok: Ezerszer többet ér mint a bolti! 3 hétig is eltartható a hütőbe. finom ,finom,finom A receptet beküldte: vica009 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |