| Káposztás-paszuly receptHúsételek Hozzávalók: 2 kg sertés láb, vagy 1 kg tarja, vagy 1 disznó fej 1 kg savanyúkáposzta 50 dkg tarkabab 3 dl tejfől 1 db vöröhagyma só bors olaj liszt füszerpaprika Elkészítés: A babot előző nap beáztatjuk A lábas aljára tesszük a káposztát,jól meg tisztitott húst rá helyezzük, erre tesszük a babot és az összevágott vöröshagymát, és annyi vizet, hogy ellepje,feltesszük főzni, mikor felforrt,takarékra veszük a lángot,és kb 2-3 órát főzzük,/kuktába 1 óra/. Majd készitünk egy rántást kevés füszerpaprikával, és berántjuk, beletesszük a tejfőlt is és felfőzzük.Forron tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |