Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamáj aszpikban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb kacsamáj
3 savanyú uborka
2 tojás
1 evőkanál kapribogyó

6 lap zselatin
3 evőkanál kacsazsír

Elkészítés:
A májat szeletekre vágjuk és a zsírban megsütjük.
A tojást keményre főzzük.
Fél liter vizet felforralunk ,majd langyosra hűtjük,feloldjuk benne a zselatinlapokat.Egy mély tálba elrendezzük a karikára vágott tojást uborkát kapribogyót és a sült májat.Enyhén megsózzuk.Óvatosan ráöntjük a zselatint.Néhány órára hűtőbe tesszük.
Pirított kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymán sült kacsamáj » Kacsamáj leves » Kacsamáj roueni mártáson » Sonkatekercs aszpikban
» Tojás aszpikban » Lecsós pecsenyekacsamáj » Mustáros kacsamáj » Velencei kacsamáj
» Pecsenyekacsamáj » Hagymás kacsamáj » Bundás karaj » Olasz csirke
» Makói szelet » Tejszínes csirkemell II. » Kacsasült szőlővel » Rakott karfiol..


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.