| Pecsenyekacsamáj receptEgytálételek Hozzávalók: 3-4 evőkanálnyi olaj 50dkg pecsenyekacsamáj 1 nagy vöröshagyma 4-5 db érett paradicsom és zöldpaprika 5 dkg szezánmag Elkészítés: A kacsamájat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkatikázott hagymát,hintsd meg borssal, majorannával,rázogasd meg olykor-olykor. Ha a hagyma szép üvegesre sült,dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát,sósd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tűzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelő állagú lesz.(Hiszen a lecsót mindenki másképp csinálja!) Eközben egy másik serpenyőben,szárazon pirítsd meg egy kicsit a szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsült már, tálalás előtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret. A receptet beküldte: dobos Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |