Tutireceptek.hu fejléc

Pecsenyekacsamáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3-4 evőkanálnyi olaj
50dkg pecsenyekacsamáj
1 nagy vöröshagyma
4-5 db érett paradicsom és zöldpaprika
5 dkg szezánmag

Elkészítés:
A kacsamájat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig.
Add hozzá a felkatikázott hagymát,hintsd meg borssal, majorannával,rázogasd meg olykor-olykor.
Ha a hagyma szép üvegesre sült,dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát,sósd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tűzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelő állagú lesz.(Hiszen a lecsót mindenki másképp csinálja!)
Eközben egy másik serpenyőben,szárazon pirítsd meg egy kicsit a szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsült már, tálalás előtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret.


A receptet beküldte: dobos


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós pecsenyekacsamáj » Burgonya carbonara » Biftéki » Rizses zúzaragu
» Mortadella-tekercs » Rizses-tojásos gomba » Erdélyi galuska » Sajtban sütött tojás
» Valenciai paella » Falusi csirke birsalmával » Héjában sült krumpli » Jénai tálban sült bab
» Köcsögös káposzta » Tojáskrémes palacsinta » Vargányaragu tésztával » Sajtos penne


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.